آریودخت 43941 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ سلام عزیزا واسم یه سوال همیشه پیش میومد که مثلا دوستام اینجا چه شکلین؟! اخه تا حدودی از حرف زدن، اخلاق و ... شاید بشه حدس زد حالا شما دوستا و بچه های اینجا رو چه شکلی میبینید ینی اون شکلی که ازشون تو ذهنتون هست چه شکلیه ؟ هر کدومو با عکس نشون بدین (عکس یه فرد باشه ها ) + اسمش لطفا عکسایی نزارید که دوستاتون ناراحت شن، میدونم که میدونید چی میگم، همتونو دوس دارم اما اگه ببینم عکسی جنبه تمسخر و اذیت رو داره میگم تاپیکو ببندن ممنون از همکاریتون دوستان عزیزم 59 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ فاطمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر فکرامون نزدیک به همه، منم دقیقا میخواستم همچین تاپیکی بزنم من عکس ندارم. اما راجع به بابا مهدیم. فکر میکنم یه پسر با قد 190. خوشتیپ. و فکر کنم ازین تیپ مردونه ها باشه، تیریپ کت و شلواری و اینا. و اینکه یه ادمیه که فکر میکنم باهاش اگه بیرون بریم خیلی بهمون خوش میگذره راستی مرسی دعوتم کردی 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ kolah_ghermezi گفته است: فاطمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر فکرامون نزدیک به همه، منم دقیقا میخواستم همچین تاپیکی بزنم من عکس ندارم. اما راجع به بابا مهدیم. فکر میکنم یه پسر با قد 190. خوشتیپ. و فکر کنم ازین تیپ مردونه ها باشه، تیریپ کت و شلواری و اینا. و اینکه یه ادمیه که فکر میکنم باهاش اگه بیرون بریم خیلی بهمون خوش میگذره راستی مرسی دعوتم کردی 178 بیشتر نیستم بابایی 16 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ PATRIOT. گفته است: 178 بیشتر نیستم بابایی اشکال نداره. مهم اینه که دلت مهربونه. 8 سانت از من بلند تری. بریم سراغ امین؟ بگیم چه شکلیه؟ 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ این آبجی فاطمس باز یه فک پلید کرده فک کنم:gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ PATRIOT. گفته است: ای جانم. نازی. عکس بچگیمو که دیدی بابایی؟ PATRIOT. گفته است: این آبجی فاطمس باز یه فک پلید کرده فک کنم:gnugghender: فاطمه خیلی خوشگله بابایی. چهرش ارامش خاصی داره:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ همین توپولو که داره میخنده تویی دیگه دخملم، لب دریا 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ PATRIOT. گفته است: همین توپولو که داره میخنده تویی دیگه دخملم، لب دریا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::ws3::ws3: میدونی اونجا چند ماهمه؟ تا پستتو خوندم نمیدونم چرا از ته دل خندیدم. زهرا فکر میکنه دیوونه شدم:ws28: 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مهر، ۱۳۹۱ فاطمه این شکلیه به نظرم البته خیلی خوش عکسه نمیدونم چی رو دیدی اینقد ذوق کردی ای جان 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر، ۱۳۹۱ و اما هستی :icon_razz: یعنی هستی چه شکلیه؟ فک کنم این شکلیه . 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر، ۱۳۹۱ PATRIOT. گفته است: و اما هستی :icon_razz: یعنی هستی چه شکلیه؟ فک کنم این شکلیه . 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر، ۱۳۹۱ jozef گفته است: فاطمه این شکلیه به نظرمالبته خیلی خوش عکسه نمیدونم چی رو دیدی اینقد ذوق کردی ای جان ینی اینقد خوشکلم جوزف؟ 7 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر، ۱۳۹۱ PATRIOT. گفته است: و اما هستی :icon_razz: یعنی هستی چه شکلیه؟ فک کنم این شکلیه . البته بچه گیام این شکلی بودم واقعا مامانو بابامم تایید کردن 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر، ۱۳۹۱ kavirsky۲۵ گفته است: اااااااااااااااااااااااااامهدی من این شکلیممممممممممممممم البته بچه گیام این شکلی بودم واقعا مامانو بابامم تایید کردن اسم تو مگه هستیه؟ 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر، ۱۳۹۱ kavirsky۲۵ گفته است: اااااااااااااااااااااااااامهدی من این شکلیممممممممممممممم البته بچه گیام این شکلی بودم واقعا مامانو بابامم تایید کردن اینجا هویت دزدی هم داریم؟؟؟ اسم به اون خوشگلی رو حواست نیست؟ 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مهر، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: تصورمون از همدیگه این فقط با عکسه :vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده